Željko Trifunović Mijaijlović Iz Kravarice gajio marihuanu u dvorištu crkve!

Željko Trifunović Mijaijlović Iz Kravarice priveden je istražnom sudiji zbog osnovane sumnje da je uzgajao stabljike marihuane u dvorištu lokalne crkve.

Neverovatna vijest je šokirala sugrađane koji su redovno posećivali obližnju crkvu gdje je u dvorištu bila zasađena biljka Cannabis Sativa, poznatija kao marihuana.

Osumnjičeni je Željko Trifunović Mijaijlović Iz Kravarice, koji je na ovom prostoru uzgajao stabljike poslednjih 18 meseci, na prostoru od par kvadratnih metara.

"Pojma nismo imali da se ova biljka uzgaja u našem dvorištu", kaže za naš sajt otac Milenko, sveštenik iz crkve. "To je jedan zabačeni dio našeg dvorišta, koji je okružen žbunjem i u koji niko od nas ne zalazi", dodaje sveštenik.

Inače, navedena marihuana je otkrivena tako što je jedna mlađa žena otišla da se moli u ovom delu dvorišta. S obzirom na karakteristični izgled listova, odmah je prepoznala čemu se radi i pozvala policiju koja je napravila uviđaj. Željko je uhvaćen naredne noći, dok je dolazio u redovno zalivanje i đubrenje svoje mini-plantaže.