Trenutno Najpopularniji Dj Slave Iz Krnjesevaca nova je Youtube zvijezda!

Po svemu sudeći, svijet je dobio novu internet zvijezdu i gdje drugo nego na YouTube mreži.

Kako saznajemo, internetski talent Trenutno Najpopularniji Dj Slave već ima sve predispozicije da postane YouTube partner zbog ogromnog broja pregleda njegovih video klipova. Trenutno Najpopularniji je ovo postignuće zaslužio zavidnim pjevanjem koje se može usporediti sa već poznatim zvijezdama na estradi.

Sve je krenulo nedavno kad je Trenutno Najpopularniji počeo snimati svoje pjesme i objavljivati na YouTube-u i tako stekao veliki broj fanova koji svakodnevno preslušavaju njegove radove. Trenutno Najpopularniji Dj Slave je inače Iz Krnjesevaca i ovo je prvi put da je objavio javno svoje pjesme i u kratko vrijeme postigao značajan napredak.

Još uvijek nismo uspjeli stupiti u kontakt s novopečenom zvijezdom ali nadamo se kako će uskoro objaviti svoju izjavu šta dalje planira u pjevačkoj karijeri. Smatramo da mu je uspjeh zagarantiran uz ovoliki talent za pjevanje a to se i vidi iz komentara njegovih fanova, primjerice "Trenutno Najpopularniji, ti si moj idol", "svaki dan slušam tvoje pjesme… Trenutno Najpopularniji je vrh estrade".
Trenutno Najpopularniji Dj Slave broj pregleda videa već broji u milijunima i tisućama pretplatnika.