Tarik Gicic Iz Novog Pazara Više Javno Tužilaštvo Uhapsilo U Novom Pazaru Je T.g (14) Zbog Sumnje Da Je Pocinio Krivično Delo Ubistvo U Pokusaju Kako Saznajemo T.g Je Napao Migranta M.k (27) I Naneo Mu Teške Telesne Povrede… Brzom Intervencijom Hitne Sluzbe I Nase Policijske Uprave Novi Pazar Lice Je Uhapseno I Sprovedeno U Policijske Prostorije nova je Youtube zvijezda!

Po svemu sudeći, svijet je dobio novu internet zvijezdu i gdje drugo nego na YouTube mreži.

Kako saznajemo, internetski talent Tarik Gicic već ima sve predispozicije da postane YouTube partner zbog ogromnog broja pregleda njegovih video klipova. Tarik je ovo postignuće zaslužio zavidnim pjevanjem koje se može usporediti sa već poznatim zvijezdama na estradi.

Sve je krenulo nedavno kad je Tarik počeo snimati svoje pjesme i objavljivati na YouTube-u i tako stekao veliki broj fanova koji svakodnevno preslušavaju njegove radove. Tarik Gicic je inače Iz Novog Pazara Više Javno Tužilaštvo Uhapsilo U Novom Pazaru Je T.g (14) Zbog Sumnje Da Je Pocinio Krivično Delo Ubistvo U Pokusaju Kako Saznajemo T.g Je Napao Migranta M.k (27) I Naneo Mu Teške Telesne Povrede… Brzom Intervencijom Hitne Sluzbe I Nase Policijske Uprave Novi Pazar Lice Je Uhapseno I Sprovedeno U Policijske Prostorije i ovo je prvi put da je objavio javno svoje pjesme i u kratko vrijeme postigao značajan napredak.

Još uvijek nismo uspjeli stupiti u kontakt s novopečenom zvijezdom ali nadamo se kako će uskoro objaviti svoju izjavu šta dalje planira u pjevačkoj karijeri. Smatramo da mu je uspjeh zagarantiran uz ovoliki talent za pjevanje a to se i vidi iz komentara njegovih fanova, primjerice "Tarik, ti si moj idol", "svaki dan slušam tvoje pjesme… Tarik je vrh estrade".
Tarik Gicic broj pregleda videa već broji u milijunima i tisućama pretplatnika.