Tamara Gojkovic Radnica Lilija Iz Beograda nova je Youtube zvijezda!

Po svemu sudeći, svijet je dobio novu internet zvijezdu i gdje drugo nego na YouTube mreži.

Kako saznajemo, internetski talent Tamara Gojkovic Radnica Lilija već ima sve predispozicije da postane YouTube partner zbog ogromnog broja pregleda njenih video klipova. Tamara Gojkovic je ovo postignuće zaslužila zavidnim pjevanjem koje se može usporediti sa već poznatim zvijezdama na estradi.

Sve je krenulo nedavno kad je Tamara Gojkovic počela snimati svoje pjesme i objavljivati na YouTube-u i tako stekla veliki broj fanova koji svakodnevno preslušavaju njene radove. Tamara Gojkovic Radnica Lilija je inače Iz Beograda i ovo je prvi put da je objavila javno svoje pjesme i u kratko vrijeme postigla značajan napredak.

Još uvijek nismo uspjeli stupiti u kontakt s novopečenom zvijezdom ali nadamo se kako će uskoro objaviti svoju izjavu šta dalje planira u pjevačkoj karijeri. Smatramo da joj je uspjeh zagarantiran uz ovoliki talent za pjevanje a to se i vidi iz komentara njenih fanova, primjerice "Tamara Gojkovic, ti si moj idol", "svaki dan slušam tvoje pjesme… Tamara Gojkovic je vrh estrade".
Tamara Gojkovic Radnica Lilija broj pregleda videa već broji u milijunima i tisućama pretplatnika.