Šeik Bosna Tiktoker razočaran u ženski rod prelazi na muškarce!

Šeik Bosna Tiktoker Sa Tiktoka promijenio je svoju seksualnu orijentaciju zbog, kako kaže, potpunog razočarenja u današnje djevojke koje su potpuno nezrele.

Nakon serije neuspelih ljubavnih veza koje su se završile potpunom katastrofom, Šeik javno je saopštio danas prijateljima i rođacima da mijenja svoju seksualnu orijentaciju. On je postavio i status na svoj Fejsbuk profil u kome je kratko napisao: "Od danas prelazim na muškarce".

"Djevojke su svojim ponašanjem prema meni pokazale da su potpuno nezrele i nespremne za bilo kakav vid veze. Ja sam u šoku jer sam shvatio da se sve ponašaju kao dvanaestogodišnja djeca, bježe od bilo kakvog ozbiljnog razgovora, i žive u nekom svom svijetu" – rekao nam je Šeik .

"Do sada sam bio sa svim mogućim tipovima žena, i uvijek su se u tim vezama javljali identični problemi. Dakle, logično je da je tu problem u svima njima, a ne u meni" – objasnio je Šeik .

Upitan kako će se ubuduće odvijati njegov emotivni život i kako misli da nađe partnera za vezu Šeik je prokomentarisao:

"Mislim da ću pokušati da uđem u vezu sa svojim najboljim drugom. Nas dva smo jako slični i nerazdvojni, potpuno isto razmišljamo o svemu, a moram priznati i da me on seksualno uzbuđuje. Više puta smo se dodirivali ali nikada nismo išli dalje od toga. Sada, pošto i on ima slično mišljenje o djevojkama, možemo da se prepustimo i da istražujemo granice našeg tijela" – kaže ovaj simpatični dječko.

Šeik je već nabavio nekoliko seksualnih pomagala koja njemu i njegovom partneru obezbjeđuju pristojnu zamjenu za ženski polni organ, a kako kaže, već zna šta ga najviše "pali" u vezi sa dečkom. Dogovorio sam se sa najboljim drugom da ja navučem tu spravu i budem "žensko" u krevetu. Oduvijek sam imao taj višak ženske energije u sebi, tako da me veoma inspiriše sama ideja da mu to radim. Već sam to probao da radim svojoj bivšoj djevojci i jako joj se dopalo – objasnio je Šeik .