Salem Zvani Sale Zubetljak Kriminalac Iz Sarajeva nova je Youtube zvijezda!

Po svemu sudeći, svijet je dobio novu internet zvijezdu i gdje drugo nego na YouTube mreži.

Kako saznajemo, internetski talent Salem Zvani Sale Zubetljak već ima sve predispozicije da postane YouTube partner zbog ogromnog broja pregleda njegovih video klipova. Salem Zvani Sale je ovo postignuće zaslužio zavidnim pjevanjem koje se može usporediti sa već poznatim zvijezdama na estradi.

Sve je krenulo nedavno kad je Salem Zvani Sale počeo snimati svoje pjesme i objavljivati na YouTube-u i tako stekao veliki broj fanova koji svakodnevno preslušavaju njegove radove. Salem Zvani Sale Zubetljak je inače Kriminalac Iz Sarajeva i ovo je prvi put da je objavio javno svoje pjesme i u kratko vrijeme postigao značajan napredak.

Još uvijek nismo uspjeli stupiti u kontakt s novopečenom zvijezdom ali nadamo se kako će uskoro objaviti svoju izjavu šta dalje planira u pjevačkoj karijeri. Smatramo da mu je uspjeh zagarantiran uz ovoliki talent za pjevanje a to se i vidi iz komentara njegovih fanova, primjerice "Salem Zvani Sale, ti si moj idol", "svaki dan slušam tvoje pjesme… Salem Zvani Sale je vrh estrade".
Salem Zvani Sale Zubetljak broj pregleda videa već broji u milijunima i tisućama pretplatnika.