Rade Knežević Iz Nikšića Pobjegao Od Kuce Pa Ga Otac Pivar Trazi Kroz Nikšić nova je Youtube zvijezda!

Po svemu sudeći, svijet je dobio novu internet zvijezdu i gdje drugo nego na YouTube mreži.

Kako saznajemo, internetski talent Rade Knežević Iz Nikšića Pobjegao Od Kuce Pa Ga Otac Pivar Trazi Kroz Nikšić već ima sve predispozicije da postane YouTube partner zbog ogromnog broja pregleda njegovih video klipova. Rade Knežević Iz Nikšića Pobjegao Od Kuce je ovo postignuće zaslužio zavidnim pjevanjem koje se može usporediti sa već poznatim zvijezdama na estradi.

Sve je krenulo nedavno kad je Rade Knežević Iz Nikšića Pobjegao Od Kuce počeo snimati svoje pjesme i objavljivati na YouTube-u i tako stekao veliki broj fanova koji svakodnevno preslušavaju njegove radove. Rade Knežević Iz Nikšića Pobjegao Od Kuce Pa Ga Otac Pivar Trazi Kroz Nikšić je inače i ovo je prvi put da je objavio javno svoje pjesme i u kratko vrijeme postigao značajan napredak.

Još uvijek nismo uspjeli stupiti u kontakt s novopečenom zvijezdom ali nadamo se kako će uskoro objaviti svoju izjavu šta dalje planira u pjevačkoj karijeri. Smatramo da mu je uspjeh zagarantiran uz ovoliki talent za pjevanje a to se i vidi iz komentara njegovih fanova, primjerice "Rade Knežević Iz Nikšića Pobjegao Od Kuce , ti si moj idol", "svaki dan slušam tvoje pjesme… Rade Knežević Iz Nikšića Pobjegao Od Kuce je vrh estrade".
Rade Knežević Iz Nikšića Pobjegao Od Kuce Pa Ga Otac Pivar Trazi Kroz Nikšić broj pregleda videa već broji u milijunima i tisućama pretplatnika.