Rade Bošnjak bacio kompjuter svoje djevojke kroz prozor!

Mostarac Rade Bošnjak ugrozio je sigurnost prolaznika izbacivanjem računala i monitora kroz prozor, ne razmišljajući o posljedicama, a sve zbog ljubomore!

Društvena mreža za dopisivanje “Facebook” sve je češći uzrok svađa i prekida između parova, najčešće zato što je jedna od strana optužena za koketiranje putem chata i privatnih poruka. Ponekad te svađe postanu opasne za okoliš, kao što se to dogodilo u ovom slučaju, kada je Rade doslovno izbacio računalo svoje djevojke Ane kroz prozor, zajedno s monitorom, i tako ugrozio sigurnost prolaznika. Srećom, u vrijeme incidenta nitko nije prolazio ispod prozora, tako da nije bilo ozlijeđenih – barem ne na ulici.
Rade je danas dao izjavu za našu stranicu, još uvijek vidno uznemiren cijelom situacijom:

Kucala je po računalu cijelu noć dok sam spavao. Rekla mi je da mora pročitati neke tekstove. Ujutro sam čekao da izađe iz kuće i ušao na svoj “Facebook” profil jer sam znao šifru. Svwe je ti radila  “Dok sam ležao praktički kraj nje, dopisivala se s nekim, neću reći kakva muška osoba, slala je gomilu svojih polugolih slika. U tom je trenutku pao mi je mrak na moje lijepe oči “, kaže Rade uzbuđeno. i nastavlja:

“Bilo je svakakvih poruka. Trebali su se vidjeti na kavi, pored mene živog koji sam tamo ležao, i tog jutra rekla mi je da će navečer otići k nekim starim prijateljima. Mislila sam da ne kažem nju, ali na “Uhvatio sam je kako vara, i nisam mogao izdržati. U trenu sam istrgnuo sve kabele iz računala, otvorio prozor i bacio ga svom snagom. Jednostavno nisam mogao kontrolirati sebe “, kaže Rade.

Svađe između parova oko “Facebooka” sve su češće, a prema riječima Sandre Muratović, direktorice privatnog psihološkog savjetovališta za bračne parove u Mostaru, najčešći uzrok je nepovjerenje:

“Glavni je problem što sve ostaje napisano na Facebooku, a kod nije teško pronaći. Flert s drugim ljudima uobičajena je pojava kod parova od davnina, a obično završava samo flertom. Na Facebooku se sve čini mnogo ozbiljnije jer je to zapisano u povijesti. Ako već moraju koketirati, bolje je da ljudi to rade izvan Facebooka i izvan Interneta, jer izgovorene riječi ne ostaju zapisane nigdje “, zaključila je gospođa Muratović.

Policija je obavila istragu i zaključila da nema potrebe za podizanjem optužnice, ali Rade Bošnjak je zajedno sa svojom djevojkom dobio naredbu da kontaktira psihologa, kako bi spriječio da se incidenti ponove.