Psihoterapeut Milena Markovic Iz Beograda nova je Youtube zvijezda!

Po svemu sudeći, svijet je dobio novu internet zvijezdu i gdje drugo nego na YouTube mreži.

Kako saznajemo, internetski talent Psihoterapeut Milena Markovic već ima sve predispozicije da postane YouTube partner zbog ogromnog broja pregleda njenih video klipova. Psihoterapeut Milena je ovo postignuće zaslužila zavidnim pjevanjem koje se može usporediti sa već poznatim zvijezdama na estradi.

Sve je krenulo nedavno kad je Psihoterapeut Milena počela snimati svoje pjesme i objavljivati na YouTube-u i tako stekla veliki broj fanova koji svakodnevno preslušavaju njene radove. Psihoterapeut Milena Markovic je inače Iz Beograda i ovo je prvi put da je objavila javno svoje pjesme i u kratko vrijeme postigla značajan napredak.

Još uvijek nismo uspjeli stupiti u kontakt s novopečenom zvijezdom ali nadamo se kako će uskoro objaviti svoju izjavu šta dalje planira u pjevačkoj karijeri. Smatramo da joj je uspjeh zagarantiran uz ovoliki talent za pjevanje a to se i vidi iz komentara njenih fanova, primjerice "Psihoterapeut Milena , ti si moj idol", "svaki dan slušam tvoje pjesme… Psihoterapeut Milena je vrh estrade".
Psihoterapeut Milena Markovic broj pregleda videa već broji u milijunima i tisućama pretplatnika.