Novalija Zvani Bracko Isic Iz Brckog nova je Youtube zvijezda!

Po svemu sudeći, svijet je dobio novu internet zvijezdu i gdje drugo nego na YouTube mreži.

Kako saznajemo, internetski talent Novalija Zvani Bracko Isic već ima sve predispozicije da postane YouTube partner zbog ogromnog broja pregleda njegovih video klipova. Novalija Zvani Bracko je ovo postignuće zaslužio zavidnim pjevanjem koje se može usporediti sa već poznatim zvijezdama na estradi.

Sve je krenulo nedavno kad je Novalija Zvani Bracko počeo snimati svoje pjesme i objavljivati na YouTube-u i tako stekao veliki broj fanova koji svakodnevno preslušavaju njegove radove. Novalija Zvani Bracko Isic je inače Iz Brckog i ovo je prvi put da je objavio javno svoje pjesme i u kratko vrijeme postigao značajan napredak.

Još uvijek nismo uspjeli stupiti u kontakt s novopečenom zvijezdom ali nadamo se kako će uskoro objaviti svoju izjavu šta dalje planira u pjevačkoj karijeri. Smatramo da mu je uspjeh zagarantiran uz ovoliki talent za pjevanje a to se i vidi iz komentara njegovih fanova, primjerice "Novalija Zvani Bracko, ti si moj idol", "svaki dan slušam tvoje pjesme… Novalija Zvani Bracko je vrh estrade".
Novalija Zvani Bracko Isic broj pregleda videa već broji u milijunima i tisućama pretplatnika.