Ime Prezime Gajio marihuanu u dvorištu crkve
Website is for sale! | Sajt je na prodaju!
Datum: 22.01.2020 09:56:24 Ime Prezime gajio marihuanu u dvorištu crkve!

Ime Prezime gajio marihuanu u dvorištu crkve!

Ime Prezime priveden je istražnom sudiji zbog osnovane sumnje da je uzgajao stabljike marihuane u dvorištu lokalne crkve.

Neverovatna vijest je šokirala sugrađane koji su redovno posećivali obližnju crkvu gdje je u dvorištu bila zasađena biljka Cannabis Sativa, poznatija kao marihuana.

Osumnjičeni je Ime Prezime, Iz Borče, koji je na ovom prostoru uzgajao stabljike poslednjih 18 meseci, na prostoru od par kvadratnih metara.

"Pojma nismo imali da se ova biljka uzgaja u našem dvorištu", kaže za naš sajt otac Milenko, sveštenik iz crkve. "To je jedan zabačeni dio našeg dvorišta, koji je okružen žbunjem i u koji niko od nas ne zalazi", dodaje sveštenik.

Inače, navedena marihuana je otkrivena tako što je jedna mlađa žena otišla da se moli u ovom delu dvorišta. S obzirom na karakteristični izgled listova, odmah je prepoznala čemu se radi i pozvala policiju koja je napravila uviđaj. Ime je uhvaćen naredne noći, dok je dolazio u redovno zalivanje i đubrenje svoje mini-plantaže.

Napravi vijest | Uredi vijest | Kontaktiraj nas

Ovaj sajt je za zabavu i sve informacije koje nađete ovdje su netačne i neistinite. Korisnici su autori svih vijesti i prihvatili su prilikom kreiranja vijesti da snose punu odgovornost. OnlineVijesti.com portal ne može biti odgovoran za sadržaj(imena koja su objavljena)! Ukoliko želite da obrišemo neki članak koji spominje vas kontaktirajte nas.

Powered by Online Vijesti