Ime Prezime Probudio se u zatvoru
Website is for sale! | Sajt je na prodaju!
Datum: 22.01.2020 09:42:50 Ime Prezime Banja Luka probudio se u zatvoru!

Kriminalno mjesečarenje: Ime Prezime Banja Luka, probudio se u zatvoru!

Ime Prezime, jučer se ujutro, na njegovo zaprepaštenje, probudio u zatvoru! Nije znao šta se dogodilo nakon što je zaspao u svom domu i bio je sav šokiran.

Nemam pojma kako sam završio u zatvoru! Dan prije toga sam navečer oko 22 sata išao leći u krevet nakon napornog dana. Brzo sam zaspao, a onda ujutro probudio sam se u zatvoru zajedno sa jednim mladićem u istoj ćeliji. Pitao sam ga zna li kako sam ja dospio ovdje, on se na to naravno smijao jer je mislio da nisam ozbiljan. Kad je došao stražar pitao sam ga zašto sam u zatvoru pa mi je nakon 10 minuta razgovora bilo sve jasno.", rekao nam je Ime. Naime, stražar mu je ispričao kako su ga doveli u pijanom stanju i da se cijelu noć derao te da drugi zatvorenici nisu mogli spavati od njega. Morali su mu dati sredstvo za smirenje od kojeg je zaspao i spavao do jutra. Ime je tu noć priveden zbog uznemiravanja stanovnika svog naselja glasnim deranjem i zbog ulične tučnjave. Kad je policija stigla, tukao se s dvojicom mladića koje je napao bez ikakvog razloga. Ja i prijatelj vraćali smo se iz grada, bili smo na koncertu. Sjeli smo na klupu i jeli pizze koje smo usput kupili. Tada je odjednom doletio Ime Prezime i počeo nas tući rukama i nogama. Branili smo se i odmah nazvali policiju.", objasnio nam je jedan od napadnutih mladića. A kako je uopće došlo do toga objasnila je policiji njegova majka. "Ime kad je bio mlađi ponekad je mjesečario, no to je bilo prije 10-ak godina i mislili smo da se više neće ponavljati.", rekla je. Šta se dogodilo nakon što je zaspao, kako se u polusnu napio i napao mladiće, to valjda nikad nećemo saznati ni mi, a ni on.

Napravi vijest | Uredi vijest | Kontaktiraj nas

Ovaj sajt je za zabavu i sve informacije koje nađete ovdje su netačne i neistinite. Korisnici su autori svih vijesti i prihvatili su prilikom kreiranja vijesti da snose punu odgovornost. OnlineVijesti.com portal ne može biti odgovoran za sadržaj(imena koja su objavljena)! Ukoliko želite da obrišemo neki članak koji spominje vas kontaktirajte nas.

Powered by Online Vijesti