Ime Prezime Pogreškom bankara postao milijunaš
Website is for sale! | Sajt je na prodaju!
Datum: 22.01.2020 07:43:31 Ime Prezime postao milijunaš

Ime Prezime postao milijunaš

Ljudskom pogreškom običan čovjek Ime Prezime, inače Iz Pačira postao je na trenutke milijunaš.

Kako doznajemo bankar je nesvjesno umjesto na račun druge osobe uplatio 20 milijuna eura na račun našeg sretnika.
Pogreška se dogodila jer je naš Ime imao isto ime i prezime kao i osoba kod koje je transakcija trebala završiti. Iz banke javljaju kako je slučaj već pod istragom, a pogreška je ispravljena na vrijeme.

Navodno, Prezime je obaviješten o cijelom događaju, ali to još uvijek nije provjerena informacija.
Ovakve greške su se već događale u svijetu, a ovo je jedan od najvećih iznosa koji je greškom prebačen na pogrešan račun. Postavlja se pitanje što da greška nije otkrivena na vrijeme ili da nije otkrivena uopće. Kako bi se Ime ponašao u spomenutoj situaciji i da li bi uopće prijavio grešku ili nesmetano uživao u milijunima eura.
Nadamo se kako će biti prilike za intervju sa osobom koja je skoro, zahvaljući bankaru, postala jedna od bogatija osoba na ovim područjima. Možda bude više sreće drugi put pa kapne neki manji iznos, neprimjećeno.Napravi vijest | Uredi vijest | Kontaktiraj nas

Ovaj sajt je za zabavu i sve informacije koje nađete ovdje su netačne i neistinite. Korisnici su autori svih vijesti i prihvatili su prilikom kreiranja vijesti da snose punu odgovornost. OnlineVijesti.com portal ne može biti odgovoran za sadržaj(imena koja su objavljena)! Ukoliko želite da obrišemo neki članak koji spominje vas kontaktirajte nas.

Powered by Online Vijesti