Ime Prezime Spasio četiri ljudska života
Website is for sale! | Sajt je na prodaju!
Datum: 22.01.2020 07:40:59 Ime Prezime spasio četiri strana turista na moru!

Ime Prezime spasio četiri strana turista na moru!

Prije nekoliko dana Ime Prezime je na moru spasio četiri turista od utapanja.

Priča koja bi mogla obilježiti ovo ljeto stiže upravo s mora. Ime Prezime je inače Iz Beča. Ono po čemu se Ime ističe je to da je prije dva dana spasio ne jedan, nego četiri ljudska života. Kako doznajemo sretni turisti su bili uz plažu na jednom manjem gumenjaku i odmarali pod suncem, a u jednom trenutku je gumeni čamac počeo puštati zrak na
ventilima (vjerojatno zbog prejakog sunca) i u vrlo kratkom vremenu se ispuhao. Ono što je bio glavni problem ovih turista je da nisu bili dobri plivači i šok koji je nastao u tom trenutku utjecao je na njihove plivačke sposobnosti. Turisti su se odjednom počeli utapati i pozivati upomoć na engleskom jeziku.

Sve to je vidio Ime Prezime i na vrijeme reagirao. Sa ležaljke je brzo otrčao u more i doplivao do turista kojima je dao oslonac kako bi ih održao iznad površine mora. Dok ih je on pridržavao to je dalo dovoljno vremena drugim ljudima koji su u tom trenutku priskočili u pomoć, ali neupitno je da je upravo Ime taj koji je zaslužan što su četiri ljudska života spašena jer su u ovoj situaciji sekunde od velikog značaja. Čestitamo na velikoj hrabrosti i nadamo se da će Ime dobiti barem neku pohvalu od grada za ovaj predivan čin.

Napravi vijest | Uredi vijest | Kontaktiraj nas

Ovaj sajt je za zabavu i sve informacije koje nađete ovdje su netačne i neistinite. Korisnici su autori svih vijesti i prihvatili su prilikom kreiranja vijesti da snose punu odgovornost. OnlineVijesti.com portal ne može biti odgovoran za sadržaj(imena koja su objavljena)! Ukoliko želite da obrišemo neki članak koji spominje vas kontaktirajte nas.

Powered by Online Vijesti