Ime Prezime Izabran za švalera godine
Website is for sale! | Sajt je na prodaju!
Datum: 22.01.2020 07:38:59 Ime Prezime proglašen za "švalera godine"!

Ime Prezime, Iz Beča, proglašen za "švalera godine"!

Internet portal "Zavodnici.ba" dodjelio je i ove godine nagradu muškarcu sa najboljim rezultatima u zavođenju djevojaka na.

Prestižnu nagrada "švaler godine" koju već treću godinu zaredom dodjeljuje portal "Zavodnici.ba" ove godine dobio je Ime Prezime, Iz Beča. Glavni urednik ovog portala, kaže da ove godine nisu imali dilemu kome da daju nagradu, jer je Ime bio bez konkurencije. Mi imamo specifičan sistem bodovanja kojim određujemo efikasnost takmičara - objašnjava urednik za "Online Vijesti" - tako, na primjer, za poljubac sa djevojkom dobija se jedan poen, za oralni seks tri poena, a ako takmičar uspije da ima pun seksualni odnos sa djevojkom, piše mu se 5 poena. Bonus poeni dobijaju se za trojku sa dvije djevojke - 15 poena, a za seks sa studentkinjom filozofije čak 30 poena - dodaje urednik portala.

Ime Prezime je ostavio sve druge takmičare daleko iza sebe sa nevjerovatnih 929 poena za godinu dana, što je blizu čak i svetskog rekorda koji drži čuveni zavodnik "Mystery" - rekao je urednik. Ime ističe da je za ovakve rezultate potrebno puno volje, ali i dobro isplanirana strategija.

Dosta mi je pomogao "Facebook" - priča nam šarmantni Ime - ranije sam trošio puno vremena na izlaske i upoznavanje djevojaka po klubovima, ali sada je sve mnogo lakše. Tehnikom unakrsnog četovanja sa nekoliko djevojaka istovremeno mogu da odradim i po tri za noć. Imam već isprobanu metodu koja kod njih izaziva neopisivu želju da se nađu sa mnom, a onda su moje - objašnjava Ime

Napravi vijest | Uredi vijest | Kontaktiraj nas

Ovaj sajt je za zabavu i sve informacije koje nađete ovdje su netačne i neistinite. Korisnici su autori svih vijesti i prihvatili su prilikom kreiranja vijesti da snose punu odgovornost. OnlineVijesti.com portal ne može biti odgovoran za sadržaj(imena koja su objavljena)! Ukoliko želite da obrišemo neki članak koji spominje vas kontaktirajte nas.

Powered by Online Vijesti