Ime Prezime Ulazi na farmu
Website is for sale! | Sajt je na prodaju!
Datum: 22.01.2020 02:00:45 Ime Prezime ulazi na "Farmu"!

Ime Prezime ulazi na "Farmu"!

Iako je "Farma" rezervisana za poznate ličnosti, desio se izuzetak i u emisiju ulazi jedna osobu koja nije poznata javnosti. To je simpatični Ime Prezime, Iz Sekela!

Usred kulminacije dešavanja na popularnoj "Farmi", producenti ove popularne reality emisije odlučili su se na nesvakidašnji potez - ubacivanje u kuću osobe koja nije VIP. Kako saznajemo, na Farmi će se od sutra pojaviti Ime Prezime. "Ljudi su već zasićeni poznatih ličnosti na "Farmi" pa smo se odlučili na ovaj potez" - kaže za naš sajt Danica Dobrojević iz produkcije "Farme". Kako saznajemo Ime je vrlo šarmantan i harizmatičan momak pa očekujemo da će njegov ulazak u kuću zakomplikovati već naoštrene ljubavne veze na "Farmi". Ime je juče tokom dana isključio mobilni telefon, ali smo uspeli da dobijemo izjavu od jednog njegovog poznanika, koji je želio da ostane anoniman: "Ime je opasan po žene i gdje god da se pojavi izaziva lom i strasti. Takav je jednostavno, zrači tom nekom energijom i zato ima i malo pravih prijatelja, jer ne može svako da podnese tu jaku ličnost u svojoj blizini" - kaže naš izvor, i dodaje: "Rekao mi je još ranije da joj se jako dopadaju dvije žene na "Farmi", ali neću vam odati imena, samo ću vam reći da jedna od njih ima dečka."

Napravi vijest | Uredi vijest | Kontaktiraj nas

Ovaj sajt je za zabavu i sve informacije koje nađete ovdje su netačne i neistinite. Korisnici su autori svih vijesti i prihvatili su prilikom kreiranja vijesti da snose punu odgovornost. OnlineVijesti.com portal ne može biti odgovoran za sadržaj(imena koja su objavljena)! Ukoliko želite da obrišemo neki članak koji spominje vas kontaktirajte nas.

Powered by Online Vijesti