Ime Prezime Najeo se snijega i završio na ispumpavaju
Website is for sale! | Sajt je na prodaju!
Datum: 22.01.2020 01:58:28 Ime Prezime najeo se snijega i završio na ispumpavanju!?

Ime Prezime, Iz Sekela, najeo se snijega i završio na ispumpavanju!?

Ovih dana zabilježen je novi zdravstveni problem uz zimske radosti. Ime Prezime je završio na hitnom ispumpavanju želuca zbog prevelike količine snijega kojeg je pojeo.

Ime slobodno vrijeme provodi šetajući gradom i konzumirajući velike količine snijega. Snijeg se kao tvar stvara na niskim temperaturama i nastaje isključivo od vode, a kako je Ime morao
na ispumpavanje želuca doktori još nisu sigurni.

"Inače svake zime pojedem puno snijega, jednostavno uživam u tome. Ponekad cijeli dan šetam gradom i skupljam snijeg pored ceste koji nije izgažen i žvačem ga dok se ne rastopi. Ovaj put sam izgubio pojam o vremenu jer se sjećam da sam ujutro krenuo u grad i navečer oko 11 sam pozvao hitnu pomoć jer sam se osjećao loše. Navodno su mi našli više od 4 kilograma snijega u želucu" - kaže Ime. Upozoravamo ostale da ne pokušavaju istu stvar osobno jer snijeg u današnje vrijeme može predstavljati veliki problem.

Napravi vijest | Uredi vijest | Kontaktiraj nas

Ovaj sajt je za zabavu i sve informacije koje nađete ovdje su netačne i neistinite. Korisnici su autori svih vijesti i prihvatili su prilikom kreiranja vijesti da snose punu odgovornost. OnlineVijesti.com portal ne može biti odgovoran za sadržaj(imena koja su objavljena)! Ukoliko želite da obrišemo neki članak koji spominje vas kontaktirajte nas.

Powered by Online Vijesti