Mladi Dj Slave Obara Sve Rekorde! Trenutno Najpopularniji Dj A I Najlepsi Kako Kazu Devojke Koje Se Otimaju Za Mesto Pored Dj-a Svaka Njegova Zurka “gori” Kako Kazu Devojke Koje Nestrpljivo Cekaju Da Udju U Lokal I Slusaju Dj Slaveta Iz Krnjesevaca nova je Youtube zvijezda!

Po svemu sudeći, svijet je dobio novu internet zvijezdu i gdje drugo nego na YouTube mreži.

Kako saznajemo, internetski talent Mladi Dj Slave Obara Sve Rekorde! Trenutno Najpopularniji Dj A I Najlepsi Kako Kazu Devojke Koje Se Otimaju Za Mesto Pored Dj-a Svaka Njegova Zurka “gori” Kako Kazu Devojke Koje Nestrpljivo Cekaju Da Udju U Lokal I Slusaju Dj Slaveta već ima sve predispozicije da postane YouTube partner zbog ogromnog broja pregleda njegovih video klipova. Mladi Dj Slave Obara Sve Rekorde! Trenutno Najpopularniji Dj A I Najlepsi Kako Kazu Devojke Koje Se Otimaju Za Mesto Pored Dj-a je ovo postignuće zaslužio zavidnim pjevanjem koje se može usporediti sa već poznatim zvijezdama na estradi.

Sve je krenulo nedavno kad je Mladi Dj Slave Obara Sve Rekorde! Trenutno Najpopularniji Dj A I Najlepsi Kako Kazu Devojke Koje Se Otimaju Za Mesto Pored Dj-a počeo snimati svoje pjesme i objavljivati na YouTube-u i tako stekao veliki broj fanova koji svakodnevno preslušavaju njegove radove. Mladi Dj Slave Obara Sve Rekorde! Trenutno Najpopularniji Dj A I Najlepsi Kako Kazu Devojke Koje Se Otimaju Za Mesto Pored Dj-a Svaka Njegova Zurka “gori” Kako Kazu Devojke Koje Nestrpljivo Cekaju Da Udju U Lokal I Slusaju Dj Slaveta je inače Iz Krnjesevaca i ovo je prvi put da je objavio javno svoje pjesme i u kratko vrijeme postigao značajan napredak.

Još uvijek nismo uspjeli stupiti u kontakt s novopečenom zvijezdom ali nadamo se kako će uskoro objaviti svoju izjavu šta dalje planira u pjevačkoj karijeri. Smatramo da mu je uspjeh zagarantiran uz ovoliki talent za pjevanje a to se i vidi iz komentara njegovih fanova, primjerice "Mladi Dj Slave Obara Sve Rekorde! Trenutno Najpopularniji Dj A I Najlepsi Kako Kazu Devojke Koje Se Otimaju Za Mesto Pored Dj-a, ti si moj idol", "svaki dan slušam tvoje pjesme… Mladi Dj Slave Obara Sve Rekorde! Trenutno Najpopularniji Dj A I Najlepsi Kako Kazu Devojke Koje Se Otimaju Za Mesto Pored Dj-a je vrh estrade".
Mladi Dj Slave Obara Sve Rekorde! Trenutno Najpopularniji Dj A I Najlepsi Kako Kazu Devojke Koje Se Otimaju Za Mesto Pored Dj-a Svaka Njegova Zurka “gori” Kako Kazu Devojke Koje Nestrpljivo Cekaju Da Udju U Lokal I Slusaju Dj Slaveta broj pregleda videa već broji u milijunima i tisućama pretplatnika.