Mladi Dj Slave Obara Sve Rekorde! Trenutno Najpopularniji Dj A I Najlepsi Kako Kazu Devojke Koje Se Otimaju Za Mesto Pored Dj-a Pitali Smo Par Devojaka Koje Su Cekale Red Da Udju U Lokal U Kome Slavko Nastupa Rekle Su Nam Da Ne Samo Sto Pravi Najbolju Atmosferu Idemo Gde On Nastupa I Da Ga Gledamo I Po Nekad Krisom Pipnemo Kazu Devojke Koje Nestrpljivo Cekaju Da Slusaju Dj Slaveta Iz Krnjesevaca nova je Youtube zvijezda!

Po svemu sudeći, svijet je dobio novu internet zvijezdu i gdje drugo nego na YouTube mreži.

Kako saznajemo, internetski talent Mladi Dj Slave Obara Sve Rekorde! Trenutno Najpopularniji Dj A I Najlepsi Kako Kazu Devojke Koje Se Otimaju Za Mesto Pored Dj-a Pitali Smo Par Devojaka Koje Su Cekale Red Da Udju U Lokal U Kome Slavko Nastupa Rekle Su Nam Da Ne Samo Sto Pravi Najbolju Atmosferu Idemo Gde On Nastupa I Da Ga Gledamo I Po Nekad Krisom Pipnemo Kazu Devojke Koje Nestrpljivo Cekaju Da Slusaju Dj Slaveta već ima sve predispozicije da postane YouTube partner zbog ogromnog broja pregleda njegovih video klipova. Mladi Dj Slave Obara Sve Rekorde! Trenutno Najpopularniji Dj A I Najlepsi Kako Kazu Devojke Koje Se Otimaju Za Mesto Pored Dj-a je ovo postignuće zaslužio zavidnim pjevanjem koje se može usporediti sa već poznatim zvijezdama na estradi.

Sve je krenulo nedavno kad je Mladi Dj Slave Obara Sve Rekorde! Trenutno Najpopularniji Dj A I Najlepsi Kako Kazu Devojke Koje Se Otimaju Za Mesto Pored Dj-a počeo snimati svoje pjesme i objavljivati na YouTube-u i tako stekao veliki broj fanova koji svakodnevno preslušavaju njegove radove. Mladi Dj Slave Obara Sve Rekorde! Trenutno Najpopularniji Dj A I Najlepsi Kako Kazu Devojke Koje Se Otimaju Za Mesto Pored Dj-a Pitali Smo Par Devojaka Koje Su Cekale Red Da Udju U Lokal U Kome Slavko Nastupa Rekle Su Nam Da Ne Samo Sto Pravi Najbolju Atmosferu Idemo Gde On Nastupa I Da Ga Gledamo I Po Nekad Krisom Pipnemo Kazu Devojke Koje Nestrpljivo Cekaju Da Slusaju Dj Slaveta je inače Iz Krnjesevaca i ovo je prvi put da je objavio javno svoje pjesme i u kratko vrijeme postigao značajan napredak.

Još uvijek nismo uspjeli stupiti u kontakt s novopečenom zvijezdom ali nadamo se kako će uskoro objaviti svoju izjavu šta dalje planira u pjevačkoj karijeri. Smatramo da mu je uspjeh zagarantiran uz ovoliki talent za pjevanje a to se i vidi iz komentara njegovih fanova, primjerice "Mladi Dj Slave Obara Sve Rekorde! Trenutno Najpopularniji Dj A I Najlepsi Kako Kazu Devojke Koje Se Otimaju Za Mesto Pored Dj-a, ti si moj idol", "svaki dan slušam tvoje pjesme… Mladi Dj Slave Obara Sve Rekorde! Trenutno Najpopularniji Dj A I Najlepsi Kako Kazu Devojke Koje Se Otimaju Za Mesto Pored Dj-a je vrh estrade".
Mladi Dj Slave Obara Sve Rekorde! Trenutno Najpopularniji Dj A I Najlepsi Kako Kazu Devojke Koje Se Otimaju Za Mesto Pored Dj-a Pitali Smo Par Devojaka Koje Su Cekale Red Da Udju U Lokal U Kome Slavko Nastupa Rekle Su Nam Da Ne Samo Sto Pravi Najbolju Atmosferu Idemo Gde On Nastupa I Da Ga Gledamo I Po Nekad Krisom Pipnemo Kazu Devojke Koje Nestrpljivo Cekaju Da Slusaju Dj Slaveta broj pregleda videa već broji u milijunima i tisućama pretplatnika.