Mlada Zvijezda Sava Brnović Iz Podgorice nova je Youtube zvijezda!

Po svemu sudeći, svijet je dobio novu internet zvijezdu i gdje drugo nego na YouTube mreži.

Kako saznajemo, internetski talent Mlada Zvijezda Sava Brnović već ima sve predispozicije da postane YouTube partner zbog ogromnog broja pregleda njegovih video klipova. Mlada Zvijezda Sava je ovo postignuće zaslužio zavidnim pjevanjem koje se može usporediti sa već poznatim zvijezdama na estradi.

Sve je krenulo nedavno kad je Mlada Zvijezda Sava počeo snimati svoje pjesme i objavljivati na YouTube-u i tako stekao veliki broj fanova koji svakodnevno preslušavaju njegove radove. Mlada Zvijezda Sava Brnović je inače Iz Podgorice i ovo je prvi put da je objavio javno svoje pjesme i u kratko vrijeme postigao značajan napredak.

Još uvijek nismo uspjeli stupiti u kontakt s novopečenom zvijezdom ali nadamo se kako će uskoro objaviti svoju izjavu šta dalje planira u pjevačkoj karijeri. Smatramo da mu je uspjeh zagarantiran uz ovoliki talent za pjevanje a to se i vidi iz komentara njegovih fanova, primjerice "Mlada Zvijezda Sava , ti si moj idol", "svaki dan slušam tvoje pjesme… Mlada Zvijezda Sava je vrh estrade".
Mlada Zvijezda Sava Brnović broj pregleda videa već broji u milijunima i tisućama pretplatnika.