Mevludin – Melko Zahirovic Rasno,sjenica nova je Youtube zvijezda!

Po svemu sudeći, svijet je dobio novu internet zvijezdu i gdje drugo nego na YouTube mreži.

Kako saznajemo, internetski talent Mevludin – Melko Zahirovic već ima sve predispozicije da postane YouTube partner zbog ogromnog broja pregleda njenih video klipova. Mevludin – Melko je ovo postignuće zaslužila zavidnim pjevanjem koje se može usporediti sa već poznatim zvijezdama na estradi.

Sve je krenulo nedavno kad je Mevludin – Melko počela snimati svoje pjesme i objavljivati na YouTube-u i tako stekla veliki broj fanova koji svakodnevno preslušavaju njene radove. Mevludin – Melko Zahirovic je inače Rasno,sjenica i ovo je prvi put da je objavila javno svoje pjesme i u kratko vrijeme postigla značajan napredak.

Još uvijek nismo uspjeli stupiti u kontakt s novopečenom zvijezdom ali nadamo se kako će uskoro objaviti svoju izjavu šta dalje planira u pjevačkoj karijeri. Smatramo da joj je uspjeh zagarantiran uz ovoliki talent za pjevanje a to se i vidi iz komentara njenih fanova, primjerice "Mevludin – Melko, ti si moj idol", "svaki dan slušam tvoje pjesme… Mevludin – Melko je vrh estrade".
Mevludin – Melko Zahirovic broj pregleda videa već broji u milijunima i tisućama pretplatnika.