Mehrudin Muharemović Poznatiji Kao Blombina Iz Tržačkih Raštela nova je Youtube zvijezda!

Po svemu sudeći, svijet je dobio novu internet zvijezdu i gdje drugo nego na YouTube mreži.

Kako saznajemo, internetski talent Mehrudin Muharemović Poznatiji Kao Blombina već ima sve predispozicije da postane YouTube partner zbog ogromnog broja pregleda njegovih video klipova. Mehrudin je ovo postignuće zaslužio zavidnim pjevanjem koje se može usporediti sa već poznatim zvijezdama na estradi.

Sve je krenulo nedavno kad je Mehrudin počeo snimati svoje pjesme i objavljivati na YouTube-u i tako stekao veliki broj fanova koji svakodnevno preslušavaju njegove radove. Mehrudin Muharemović Poznatiji Kao Blombina je inače Iz Tržačkih Raštela i ovo je prvi put da je objavio javno svoje pjesme i u kratko vrijeme postigao značajan napredak.

Još uvijek nismo uspjeli stupiti u kontakt s novopečenom zvijezdom ali nadamo se kako će uskoro objaviti svoju izjavu šta dalje planira u pjevačkoj karijeri. Smatramo da mu je uspjeh zagarantiran uz ovoliki talent za pjevanje a to se i vidi iz komentara njegovih fanova, primjerice "Mehrudin, ti si moj idol", "svaki dan slušam tvoje pjesme… Mehrudin je vrh estrade".
Mehrudin Muharemović Poznatiji Kao Blombina broj pregleda videa već broji u milijunima i tisućama pretplatnika.