Kidnapped Student Edita Halilovic Iz Boise,idaho nova je Youtube zvijezda!

Po svemu sudeći, svijet je dobio novu internet zvijezdu i gdje drugo nego na YouTube mreži.

Kako saznajemo, internetski talent Kidnapped Student Edita Halilovic već ima sve predispozicije da postane YouTube partner zbog ogromnog broja pregleda njenih video klipova. Kidnapped Student je ovo postignuće zaslužila zavidnim pjevanjem koje se može usporediti sa već poznatim zvijezdama na estradi.

Sve je krenulo nedavno kad je Kidnapped Student počela snimati svoje pjesme i objavljivati na YouTube-u i tako stekla veliki broj fanova koji svakodnevno preslušavaju njene radove. Kidnapped Student Edita Halilovic je inače Iz Boise,idaho i ovo je prvi put da je objavila javno svoje pjesme i u kratko vrijeme postigla značajan napredak.

Još uvijek nismo uspjeli stupiti u kontakt s novopečenom zvijezdom ali nadamo se kako će uskoro objaviti svoju izjavu šta dalje planira u pjevačkoj karijeri. Smatramo da joj je uspjeh zagarantiran uz ovoliki talent za pjevanje a to se i vidi iz komentara njenih fanova, primjerice "Kidnapped Student , ti si moj idol", "svaki dan slušam tvoje pjesme… Kidnapped Student je vrh estrade".
Kidnapped Student Edita Halilovic broj pregleda videa već broji u milijunima i tisućama pretplatnika.