Katica Adžić ( Donja Vrba) cijeli dan lajka po facebooku!

Nedavno je popularna društvena mreža Facebook dodijelila najprestižniju nagradu svojem najvjernijem korisniku.
Katica Adžić ( Donja Vrba) je dobila nagradu za "naj lajkera" godine koju je Facebook mjesecima pratio i bilježio sve lajkove.

Neslužbeno se doznaje kako je Katica svakodnevno lajkala brojne statuse, stranice i fotografije prijatelja i ljudi kojima je mogla vidjeti cjelokupan profil. Katica ponosno kaže kako joj je lajkanje statusa i objava postala obaveza te da sve skupa shvaća vrlo ozbiljno. Kratak isječak iz razgovora s "naj lajkerom":

"Inače sam ljubitelj lajkanja statusa, pogotovo kada moji facebook prijatelji i poznanici traže da se njihov status lajka. Svakodnevno provjeravam nove objave i dajem svoj lajk svakoj koju smatram interesantnom, a takvih je puno. Inače, ovim sam se počela baviti iz zabave, ali sada imam u planu proširiti gledište i planiram pokrenuti novu firmu specijaliziranu za lajkanje facebook sadržaja."
Katica i dalje svakodnevno lajka statuse i dodijeljena nagrada "naj lajkera" joj još uvijek nije izbacila iz rutine. Čekamo njen sljedeći korak i možda još pokoju facebook nagradu.