Jovana Cakarevic Iz Kotraze gajila marihuanu u dvorištu crkve!

Jovana Cakarevic Iz Kotraze privedena je istražnom sudiji zbog osnovane sumnje da je uzgajala stabljike marihuane u dvorištu lokalne crkve.

Neverovatna vijest je šokirala sugrađane koji su redovno posećivali obližnju crkvu gdje je u dvorištu bila zasađena biljka Cannabis Sativa, poznatija kao marihuana.

Osumnjičena je Jovana Cakarevic Iz Kotraze, koja je na ovom prostoru uzgajala stabljike poslednjih 18 meseci, na prostoru od par kvadratnih metara.

"Pojma nismo imali da se ova biljka uzgaja u našem dvorištu", kaže za naš sajt otac Milenko, sveštenik iz crkve. "To je jedan zabačeni dio našeg dvorišta, koji je okružen žbunjem i u koji niko od nas ne zalazi", dodaje sveštenik.

Inače, navedena marihuana je otkrivena tako što je jedna mlađa žena otišla da se moli u ovom delu dvorišta. S obzirom na karakteristični izgled listova, odmah je prepoznala čemu se radi i pozvala policiju koja je napravila uviđaj. Jovana je uhvaćena naredne noći, dok je dolazila u redovno zalivanje i đubrenje svoje mini-plantaže.