Josip Kecenjko Josip Iz Slatine Kecenjko Iz Slatina nova je Youtube zvijezda!

Po svemu sudeći, svijet je dobio novu internet zvijezdu i gdje drugo nego na YouTube mreži.

Kako saznajemo, internetski talent Josip Kecenjko Josip Iz Slatine Kecenjko već ima sve predispozicije da postane YouTube partner zbog ogromnog broja pregleda njegovih video klipova. Josip Kecenjko Josip Iz Slatine je ovo postignuće zaslužio zavidnim pjevanjem koje se može usporediti sa već poznatim zvijezdama na estradi.

Sve je krenulo nedavno kad je Josip Kecenjko Josip Iz Slatine počeo snimati svoje pjesme i objavljivati na YouTube-u i tako stekao veliki broj fanova koji svakodnevno preslušavaju njegove radove. Josip Kecenjko Josip Iz Slatine Kecenjko je inače Iz Slatina i ovo je prvi put da je objavio javno svoje pjesme i u kratko vrijeme postigao značajan napredak.

Još uvijek nismo uspjeli stupiti u kontakt s novopečenom zvijezdom ali nadamo se kako će uskoro objaviti svoju izjavu šta dalje planira u pjevačkoj karijeri. Smatramo da mu je uspjeh zagarantiran uz ovoliki talent za pjevanje a to se i vidi iz komentara njegovih fanova, primjerice "Josip Kecenjko Josip Iz Slatine , ti si moj idol", "svaki dan slušam tvoje pjesme… Josip Kecenjko Josip Iz Slatine je vrh estrade".
Josip Kecenjko Josip Iz Slatine Kecenjko broj pregleda videa već broji u milijunima i tisućama pretplatnika.