Jašar Hasanovic I Faik Tarakčija Iz Travnika nova je Youtube zvijezda!

Po svemu sudeći, svijet je dobio novu internet zvijezdu i gdje drugo nego na YouTube mreži.

Kako saznajemo, internetski talent Jašar Hasanovic I Faik Tarakčija već ima sve predispozicije da postane YouTube partner zbog ogromnog broja pregleda njegovih video klipova. Jašar Hasanovic I je ovo postignuće zaslužio zavidnim pjevanjem koje se može usporediti sa već poznatim zvijezdama na estradi.

Sve je krenulo nedavno kad je Jašar Hasanovic I počeo snimati svoje pjesme i objavljivati na YouTube-u i tako stekao veliki broj fanova koji svakodnevno preslušavaju njegove radove. Jašar Hasanovic I Faik Tarakčija je inače Iz Travnika i ovo je prvi put da je objavio javno svoje pjesme i u kratko vrijeme postigao značajan napredak.

Još uvijek nismo uspjeli stupiti u kontakt s novopečenom zvijezdom ali nadamo se kako će uskoro objaviti svoju izjavu šta dalje planira u pjevačkoj karijeri. Smatramo da mu je uspjeh zagarantiran uz ovoliki talent za pjevanje a to se i vidi iz komentara njegovih fanova, primjerice "Jašar Hasanovic I, ti si moj idol", "svaki dan slušam tvoje pjesme… Jašar Hasanovic I je vrh estrade".
Jašar Hasanovic I Faik Tarakčija broj pregleda videa već broji u milijunima i tisućama pretplatnika.