Iznajmljivanje šatora Bećo Bajrić Iz Bužima nova je Youtube zvijezda!

Po svemu sudeći, svijet je dobio novu internet zvijezdu i gdje drugo nego na YouTube mreži.

Kako saznajemo, internetski talent Iznajmljivanje šatora Bećo Bajrić već ima sve predispozicije da postane YouTube partner zbog ogromnog broja pregleda njegovih video klipova. Iznajmljivanje šatora Bećo je ovo postignuće zaslužio zavidnim pjevanjem koje se može usporediti sa već poznatim zvijezdama na estradi.

Sve je krenulo nedavno kad je Iznajmljivanje šatora Bećo počeo snimati svoje pjesme i objavljivati na YouTube-u i tako stekao veliki broj fanova koji svakodnevno preslušavaju njegove radove. Iznajmljivanje šatora Bećo Bajrić je inače Iz Bužima i ovo je prvi put da je objavio javno svoje pjesme i u kratko vrijeme postigao značajan napredak.

Još uvijek nismo uspjeli stupiti u kontakt s novopečenom zvijezdom ali nadamo se kako će uskoro objaviti svoju izjavu šta dalje planira u pjevačkoj karijeri. Smatramo da mu je uspjeh zagarantiran uz ovoliki talent za pjevanje a to se i vidi iz komentara njegovih fanova, primjerice "Iznajmljivanje šatora Bećo, ti si moj idol", "svaki dan slušam tvoje pjesme… Iznajmljivanje šatora Bećo je vrh estrade".
Iznajmljivanje šatora Bećo Bajrić broj pregleda videa već broji u milijunima i tisućama pretplatnika.