Hrabri Spasilac Coa Smeker Iz Leskovca nova je Youtube zvijezda!

Po svemu sudeći, svijet je dobio novu internet zvijezdu i gdje drugo nego na YouTube mreži.

Kako saznajemo, internetski talent Hrabri Spasilac Coa Smeker već ima sve predispozicije da postane YouTube partner zbog ogromnog broja pregleda njegovih video klipova. Hrabri Spasilac Coa je ovo postignuće zaslužio zavidnim pjevanjem koje se može usporediti sa već poznatim zvijezdama na estradi.

Sve je krenulo nedavno kad je Hrabri Spasilac Coa počeo snimati svoje pjesme i objavljivati na YouTube-u i tako stekao veliki broj fanova koji svakodnevno preslušavaju njegove radove. Hrabri Spasilac Coa Smeker je inače Iz Leskovca i ovo je prvi put da je objavio javno svoje pjesme i u kratko vrijeme postigao značajan napredak.

Još uvijek nismo uspjeli stupiti u kontakt s novopečenom zvijezdom ali nadamo se kako će uskoro objaviti svoju izjavu šta dalje planira u pjevačkoj karijeri. Smatramo da mu je uspjeh zagarantiran uz ovoliki talent za pjevanje a to se i vidi iz komentara njegovih fanova, primjerice "Hrabri Spasilac Coa, ti si moj idol", "svaki dan slušam tvoje pjesme… Hrabri Spasilac Coa je vrh estrade".
Hrabri Spasilac Coa Smeker broj pregleda videa već broji u milijunima i tisućama pretplatnika.