Enver Velić Pušim Kurac Za 5€ 1kom Akcija Iz Bačko Novo Selo nova je Youtube zvijezda!

Po svemu sudeći, svijet je dobio novu internet zvijezdu i gdje drugo nego na YouTube mreži.

Kako saznajemo, internetski talent Enver Velić Pušim Kurac Za 5€ 1kom Akcija već ima sve predispozicije da postane YouTube partner zbog ogromnog broja pregleda njegovih video klipova. Enver Velić je ovo postignuće zaslužio zavidnim pjevanjem koje se može usporediti sa već poznatim zvijezdama na estradi.

Sve je krenulo nedavno kad je Enver Velić počeo snimati svoje pjesme i objavljivati na YouTube-u i tako stekao veliki broj fanova koji svakodnevno preslušavaju njegove radove. Enver Velić Pušim Kurac Za 5€ 1kom Akcija je inače Iz Bačko Novo Selo i ovo je prvi put da je objavio javno svoje pjesme i u kratko vrijeme postigao značajan napredak.

Još uvijek nismo uspjeli stupiti u kontakt s novopečenom zvijezdom ali nadamo se kako će uskoro objaviti svoju izjavu šta dalje planira u pjevačkoj karijeri. Smatramo da mu je uspjeh zagarantiran uz ovoliki talent za pjevanje a to se i vidi iz komentara njegovih fanova, primjerice "Enver Velić , ti si moj idol", "svaki dan slušam tvoje pjesme… Enver Velić je vrh estrade".
Enver Velić Pušim Kurac Za 5€ 1kom Akcija broj pregleda videa već broji u milijunima i tisućama pretplatnika.