Emir Ferizbegovic (32) ulazi na Farmu!

Iako je Farma rezervisana za poznate ličnosti, desio se izuzetak i u emisiju ulazi jedna osoba koja nije poznata javnosti. To je simpatični Emir Ferizbegovic (32) Ugostitelj Iz Tuzle.

Usred kulminacije dešavanja na popularnoj Farmi, producenti ove popularne reality emisije odlučili su se na nesvakidašnji potez – ubacivanje u kuću osobe koja nije VIP. Kako saznajemo, na Farmi će se od sutra pojaviti Emir . Ljudi su već zasićeni poznatih ličnosti na Farmi pa smo se odlučili na ovaj potez – kaže za naš sajt Danica Dobrojević iz produkcije Farme.

Kako saznajemo Emir je vrlo šarmantan i harizmatičan momak pa očekujemo da će njegov ulazak u kuću zakomplikovati već naoštrene ljubavne veze na Farmi.

Emir je juče tokom dana isključio mobilni telefon, ali smo uspjeli da dobijemo izjavu od jednog njegovog poznanika, koji je želio da ostane anoniman:

Emir je opasan po žene i gdje god da se pojavi izaziva lom i strasti. Takav je jednostavno, zrači tom nekom energijom i zato ima i malo pravih prijatelja, jer ne može svako da podnese tu jaku ličnost u svojoj blizini – kaže naš izvor, i dodaje:

Rekao mi je još ranije da mu se jako dopadaju dvije žene na Farmi, ali neću vam odati imena, samo ću vam reći da jedna od njih ima dečka.