Ekipa Friends Wien Dobila Pojačanje Jare Postao Tata nova je Youtube zvijezda!

Po svemu sudeći, svijet je dobio novu internet zvijezdu i gdje drugo nego na YouTube mreži.

Kako saznajemo, internetski talent Ekipa Friends Wien Dobila Pojačanje već ima sve predispozicije da postane YouTube partner zbog ogromnog broja pregleda njegovih video klipova. Ekipa Friends Wien je ovo postignuće zaslužio zavidnim pjevanjem koje se može usporediti sa već poznatim zvijezdama na estradi.

Sve je krenulo nedavno kad je Ekipa Friends Wien počeo snimati svoje pjesme i objavljivati na YouTube-u i tako stekao veliki broj fanova koji svakodnevno preslušavaju njegove radove. Ekipa Friends Wien Dobila Pojačanje je inače Jare Postao Tata i ovo je prvi put da je objavio javno svoje pjesme i u kratko vrijeme postigao značajan napredak.

Još uvijek nismo uspjeli stupiti u kontakt s novopečenom zvijezdom ali nadamo se kako će uskoro objaviti svoju izjavu šta dalje planira u pjevačkoj karijeri. Smatramo da mu je uspjeh zagarantiran uz ovoliki talent za pjevanje a to se i vidi iz komentara njegovih fanova, primjerice "Ekipa Friends Wien, ti si moj idol", "svaki dan slušam tvoje pjesme… Ekipa Friends Wien je vrh estrade".
Ekipa Friends Wien Dobila Pojačanje broj pregleda videa već broji u milijunima i tisućama pretplatnika.