Eki Crni_sin cijeli dan lajka po facebooku!

Nedavno je popularna društvena mreža Facebook dodijelila najprestižniju nagradu svojem najvjernijem korisniku. Eki Crni_sin je dobio nagradu za "naj lajkera" godine kojeg je Facebook mjesecima pratio i bilježio sve lajkove.

Neslužbeno se doznaje kako je Eki svakodnevno lajkao brojne statuse, stranice i fotografije prijatelja i ljudi kojima je mogao vidjeti cjelokupan profil. Eki ponosno kaže kako mu je lajkanje statusa i objava postala obaveza te da sve skupa shvaća vrlo ozbiljno. Kratak isječak iz razgovora s "naj lajkerom":

"Inače sam ljubitelj lajkanja statusa, pogotovo kada moji facebook prijatelji i poznanici traže da se njihov status lajka. Svakodnevno provjeravam nove objave i dajem svoj lajk svakoj koju smatram interesantnom, a takvih je puno. Inače, ovim sam se počeo baviti iz zabave, ali sada imam u planu proširiti gledište i planiram pokrenuti novu firmu specijaliziranu za lajkanje facebook sadržaja."
Eki i dalje svakodnevno lajka statuse i dodijeljena nagrada "naj lajkera" ga još uvijek nije izbacila iz rutine. Čekamo njegov sljedeći korak i možda još pokoju facebook nagradu.