Doros GlavaŠ Devojka Koja Je Gurala Auto 12km Da Bi Upalio Je Youtub-e Star Iz Bačkog Novog Sela nova je Youtube zvijezda!

Po svemu sudeći, svijet je dobio novu internet zvijezdu i gdje drugo nego na YouTube mreži.

Kako saznajemo, internetski talent Doros GlavaŠ Devojka Koja Je Gurala Auto 12km Da Bi Upalio Je Youtub-e Star već ima sve predispozicije da postane YouTube partner zbog ogromnog broja pregleda njegovih video klipova. Doros GlavaŠ je ovo postignuće zaslužio zavidnim pjevanjem koje se može usporediti sa već poznatim zvijezdama na estradi.

Sve je krenulo nedavno kad je Doros GlavaŠ počeo snimati svoje pjesme i objavljivati na YouTube-u i tako stekao veliki broj fanova koji svakodnevno preslušavaju njegove radove. Doros GlavaŠ Devojka Koja Je Gurala Auto 12km Da Bi Upalio Je Youtub-e Star je inače Iz Bačkog Novog Sela i ovo je prvi put da je objavio javno svoje pjesme i u kratko vrijeme postigao značajan napredak.

Još uvijek nismo uspjeli stupiti u kontakt s novopečenom zvijezdom ali nadamo se kako će uskoro objaviti svoju izjavu šta dalje planira u pjevačkoj karijeri. Smatramo da mu je uspjeh zagarantiran uz ovoliki talent za pjevanje a to se i vidi iz komentara njegovih fanova, primjerice "Doros GlavaŠ, ti si moj idol", "svaki dan slušam tvoje pjesme… Doros GlavaŠ je vrh estrade".
Doros GlavaŠ Devojka Koja Je Gurala Auto 12km Da Bi Upalio Je Youtub-e Star broj pregleda videa već broji u milijunima i tisućama pretplatnika.