Daris Din Osmičević cijeli dan lajka po facebooku!

Nedavno je popularna društvena mreža Facebook dodijelila najprestižniju nagradu svojem najvjernijem korisniku. Daris Din Osmičević je dobio nagradu za "naj lajkera" godine kojeg je Facebook mjesecima pratio i bilježio sve lajkove.

Neslužbeno se doznaje kako je Daris Din svakodnevno lajkao brojne statuse, stranice i fotografije prijatelja i ljudi kojima je mogao vidjeti cjelokupan profil. Daris Din ponosno kaže kako mu je lajkanje statusa i objava postala obaveza te da sve skupa shvaća vrlo ozbiljno. Kratak isječak iz razgovora s "naj lajkerom":

"Inače sam ljubitelj lajkanja statusa, pogotovo kada moji facebook prijatelji i poznanici traže da se njihov status lajka. Svakodnevno provjeravam nove objave i dajem svoj lajk svakoj koju smatram interesantnom, a takvih je puno. Inače, ovim sam se počeo baviti iz zabave, ali sada imam u planu proširiti gledište i planiram pokrenuti novu firmu specijaliziranu za lajkanje facebook sadržaja."
Daris Din i dalje svakodnevno lajka statuse i dodijeljena nagrada "naj lajkera" ga još uvijek nije izbacila iz rutine. Čekamo njegov sljedeći korak i možda još pokoju facebook nagradu.