Covek Koji Govori Joj Joj Joj Iz Starog Slankamena nova je Youtube zvijezda!

Po svemu sudeći, svijet je dobio novu internet zvijezdu i gdje drugo nego na YouTube mreži.

Kako saznajemo, internetski talent Covek Koji Govori Joj Joj Joj već ima sve predispozicije da postane YouTube partner zbog ogromnog broja pregleda njegovih video klipova. Covek Koji Govori je ovo postignuće zaslužio zavidnim pjevanjem koje se može usporediti sa već poznatim zvijezdama na estradi.

Sve je krenulo nedavno kad je Covek Koji Govori počeo snimati svoje pjesme i objavljivati na YouTube-u i tako stekao veliki broj fanova koji svakodnevno preslušavaju njegove radove. Covek Koji Govori Joj Joj Joj je inače Iz Starog Slankamena i ovo je prvi put da je objavio javno svoje pjesme i u kratko vrijeme postigao značajan napredak.

Još uvijek nismo uspjeli stupiti u kontakt s novopečenom zvijezdom ali nadamo se kako će uskoro objaviti svoju izjavu šta dalje planira u pjevačkoj karijeri. Smatramo da mu je uspjeh zagarantiran uz ovoliki talent za pjevanje a to se i vidi iz komentara njegovih fanova, primjerice "Covek Koji Govori , ti si moj idol", "svaki dan slušam tvoje pjesme… Covek Koji Govori je vrh estrade".
Covek Koji Govori Joj Joj Joj broj pregleda videa već broji u milijunima i tisućama pretplatnika.